Overstappen is besparen!

Overstappen is besparen. Met deze korte zin starten we graag met dit artikel. U kunt ontzettend veel besparen door simpelweg regelmatig over te stappen. Dat geldt vooral voor uw energierekening, maar u kunt besparen door eens een nieuwe internetaanbieder te zoeken. Eigenlijk betaalt u voor veel diensten te veel en dat met name de energiemarkt.

Vrije energiemarkt

Voor 1 juli 2004 had u geen vrije keuze op de energiemarkt. Hiervoor bepaalde uw woonplaats uw energieleverancier. Dat is nu echter niet meer zo. De overheid heeft de energiemarkt immers geliberaliseerd, waardoor u nu zelf de keuze mag maken. Dat maakt ook allemaal een stukje voordeliger. Sindsdien kunt u namelijk zelf de keuze maken uit een goedkope energieleverancier. Toch doet nog niet iedereen dit: iets meer dan 25 procent van de huishoudens is nog nooit overgestapt. Bent u daar een van? Start dan direct met energie vergelijken en bekijk wat u kunt besparen.

Waarom stappen mensen niet over?

Overstappen is besparen, maar waarom stappen sommige mensen nog steeds niet over? Men is vaak gewoon tevreden over hun huidige leverancier en kiezen er daarom ook voor om daar te blijven. Sommige mensen zijn ook weer bang dat zij zonder stroom en gas komen te zitten. Anderen denken weer dat het erg ingewikkeld is. Dat is gelukkig helemaal niet waar, want u kunt namelijk heel gemakkelijk overstappen. U komt nooit zonder stroom en gas te zitten en er is nog veel voordeel te behalen als u nog nooit bent overgestapt. Profiteer direct van onze energie aanbiedingen en bekijk wat u kunt besparen.

Waarom is de overstap voordeliger?

Bij energiecontracten worden trouwe klanten eigenlijk niet beloond. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar dat is wel zo. Energieleveranciers zijn namelijk vooral bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten. Overstappen is besparen, dus u zou dat ook moeten doen! De overstap is voordeliger, omdat de vaste energietarieven worden omgezet naar variabele energietarieven na de looptijd van het contract. Vaste tarieven zijn voordeliger, omdat u daarmee precies weet u wat u betaalt en zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Daarnaast ontvangt u ook nog eens een flinke welkomstkorting. Soms krijgt u een gratis product, maar soms ook een keiharde cashback. Deze cashback wordt verrekend bij uw eindafrekening of jaarafrekening. Overstappen is besparen, dus profiteer vandaag ook nog van uw energiedeal.

De zorgverzekering en overstappen is besparen

Overstappen is besparen: het geldt niet alleen voor uw energiecontract. Vaak kunt u ook veel besparen met uw zorgverzekering. In de maanden november en december heeft u de mogelijkheid om over te stappen. Daarmee kunt ook u een flink bedrag besparen. Start daarom ook direct met zorgverzekeringen vergelijken en bekijk wat u kunt besparen.

Plaats een reactie

twee + 17 =