Over ons

Pricwatch.nl is een onafhankelijke en objectieve vergelijkingssite. Pricewatch.nl is 100% onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een aanbieder en opereren dus volledig zelfstandig.

Ons doel is om de consument van actuele informatie te voorzien over vaste lasten zoals energie, internet en verzekeringen. Om u te informeren over de verschillende keuzes. Bovendien verzamelt Pricewatch.nl ook klantbeoordelingen en ervaringen van iedere aanbieder.

Wat doen wij voor jou?

Op Pricewatch.nl kun je verschillende aanbieders met elkaar vergelijken op prijs en kwaliteit.

Hoe vergelijken wij?

Standaard is het vergelijkingsoverzicht gesorteerd op prijs, maar dat kan gewijzigd worden naar bijvoorbeeld beste reviews. Er zijn verschillende overzichten samengesteld op Pricewatch.nl, zoals beste energie, telecom en internetaanbieders en verzekeringen. Vanaf de homepage kan er een keuze gemaakt worden uit het type vergelijking dat de aanvrager zoekt.

Wij geven geen advies bij het maken van keuze.

Hoe volledig is Pricewatch?

In de vergelijker op Pricewatch.nl staan aanbieders die hun gegevens openbaar hebben gemaakt. Wij verzamelen zoveel mogelijk prijs-informatie en aanbiedingen. Van een aantal aanbieders ontvangen wij een eenmalige vergoeding per daadwerkelijk gesloten order.

Over ons
8.9 (89.09%) 22 votes