Over ons

Pricwatch.nl is een onafhankelijke en objectieve vergelijkingssite. Wij zijn geen onderdeel van een aanbieder en opereren volledig zelfstandig. Ons doel is om actuele prijs informatie te verzamelen van alle vaste lasten zoals energie, mobiele telefoon abonnementen, internet en verzekeringen. Met onze handige vergelijkingstools kunt u alle informatie vergelijken om zodoende de beste deals te vinden.

Wat doen wij voor jou?

Wij helpen mensen die willen besparen op hun vaste lasten. Dat doen we door handige vergelijkingstools te ontwikkelen die jij vervolgens gratis kunt gebruiken om bijvoorbeeld de goedkoopste energieleverancier te vinden of misschien een nieuw goedkoper telefoon abonnement. Op Pricewatch.nl kun je verschillende aanbieders met elkaar vergelijken op prijs en kwaliteit. Indien gewenst kun je direct klant worden en beginnen met besparen.

Hoe vergelijken wij?

Standaard is het vergelijkingsoverzicht gesorteerd op prijs, maar dat kan gewijzigd worden met behulp van filter- en sorteeropties. Zo kunt u zoeken naar bijvoorbeeld beste aanbieders, maar ook naar de goedkoopste aanbiedingen. Er zijn verschillende overzichten samengesteld. Vanaf de homepage kan er een keuze gemaakt worden uit het type vergelijking dat de aanvrager zoekt.

Hoe volledig is Pricewatch?

Zo volledig mogelijk! Alle tarieven op Pricewatch worden dagelijks bijgewerkt. In sommige gevallen is de informatie voorziening geautomatiseerd. U krijgt in die gevallen real-time informatie. In de vergelijker op Pricewatch.nl staan prijzen van aanbieders die hun gegevens openbaar hebben gemaakt. Wij verzamelen zoveel mogelijk prijs-informatie en aanbiedingen.

Hoe verdienen wij

We verdienen inkomsten op de volgende manieren.

  • Door advertenties te plaatsen in de sidebar van de site.
  • Door artikelen te schrijven over producten en diensten.
  • Door een eenmalige vergoeding per ingediende aanvraag.

Hoewel de vergoedingen per product kunnen verschillen zullen wij ten alle tijde onafhankelijk en objectief vergelijken. De vergoeding die wij ontvangen zal nooit invloed hebben op onze vergelijkingen. U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om de beste onafhankelijke en objectieve vergelijkingssite te zijn!

Over ons
8.3 (82.5%) 24 votes