Mobiele telefoons vergelijken

Wil je graag online mobiele telefoons vergelijken? Op Pricewatch.nl kun je gemakkelijk en snel verschillende smartphones met elkaar vergelijken. Je kunt via Pricewatch.nl direct het voordeligste abonnement kiezen bij je mobiele telefoon.

Waarom online mobiele telefoons vergelijken?

Online mobiele telefoons vergelijken is ontzettend handig om te doen. Je kunt namelijk op een eenvoudige manier verschillende toestellen met elkaar vergelijken. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk een budget instellen en binnen dit kader een smartphone uitzoeken. Als je bijvoorbeeld alleen een Apple-product wilt, kun je dat selecteren in de bovenstaande rekentool. Als je liever een Android-toestel hebt, kan dat natuurlijk ook. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om alleen bepaalde telefoonproviders te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld alleen Vodafone, KPN of Ben selecteren. Als je bijvoorbeeld geen goede ervaringen hebt met een bepaalde aanbieder, kun je er voor kiezen om deze niet te selecteren. Zo behoud jij een helder overzicht van de verschillende telefoonaanbieders.

Personaliseer je abonnement

Met behulp van de personalisatietool kun je gemakkelijk een abonnement kiezen dat ook echt bij je past. Ben jij iemand die vaak belt? Kies dan vooral voor veel minuten! Zit jij juist vooral vaak op Facebook en kijk jij heel graag naar de leuke filmpjes in je tijdlijn? Dan kun je waarschijnlijk beter kiezen voor meer MB’s in de maand. Wil jij dat je internet ook nog eens supersnel laadt? Vergeet dan niet 4G te selecteren.

Hoe lang wil jij een telefoonabonnement?

Als je online mobiele telefoons vergelijken gaat, is het ook altijd raadzaam om te kijken naar de contractduur. Ben jij zuinig op je telefoon? Dan kun je er ongetwijfeld twee jaar mee verder. Wil jij graag een nieuwe telefoon ieder jaar? Kies dan voor een kortere contractduur: een jaar is voor jou dan beter. Dit is allemaal op basis van je eigen behoeften. Met behulp van de filters kun je dit gemakkelijk en snel zelf instellen.

Voor welk toestel kies je?

Er zijn ontzettend veel smartphonemerken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Apple iPhone, maar je kunt ook kiezen voor een Samsung Galaxy. De twee concurreren sterk met elkaar. Er zijn in principe altijd twee type telefoongebruikers: mensen die zich altijd aan iOS blijven binden of mensen die toch liever kiezen voor Android. Beide systemen zijn ontzettend krachtig en uitgebreid. Heel veel verschillen tussen de twee systemen zijn er niet meer. Daarnaast kun je ook nog bekijken wat je belangrijk vindt aan je smartphone. Wil je bijvoorbeeld een groot toestel? Kies dan voor een iPhone 7 Plus. Wil je graag goede foto’s maken? Dan is dat ook een goed toestel! Wil je liever een klein toestel? Wellicht is de iPhone SE dan een betere keuze voor je. Toch niet zo’n Apple-fan? Kies dan voor een Android toestel. De Samsung Galaxy S7 staat ontzettend goed aangeschreven en is erg populair.

Nieuw of refurbished?

Als je online mobiele telefoons vergelijken gaat, kun je ook nog eens filteren tussen een nieuw toestel of een refurbished toestel. Refurbished wil zeggen dat het product al eens in gebruik is genomen door een andere gebruiker. Deze persoon heeft het toestel dan teruggestuurd naar de fabrikant. Daar kon van alles mee zijn: hij of zij wilde het toestel simpelweg niet meer, maar had het toestel wel gebruikt. Het kan echter ook zijn dat er iets mis mee was. De smartphone wordt dan handmatig gecheckt en mogelijk worden er onderdelen vervangen van het toestel. Het toestel is dan weer als nieuw en zelfs handmatig gecheckt. Als je online mobiele telefoons vergelijken gaat, kun je ook kiezen voor een refurbished toestel. Je bespaart aanzienlijk in de kosten en dat is lekker voordelig. Niemand merkt er iets van, behalve jij in je portemonnee.

Online mobiele telefoons vergelijken

Start direct met online mobiele telefoons vergelijken met de bovenstaande rekentool. Deze rekentool wordt dagelijks ge-update en toont daarom altijd de meest recente prijzen. Je kunt iedere aanbieding direct bekijken via de oranje knop. Ieder abonnement toont direct de actuele prijzen. Zo kun je direct inzien of je nog moet bijbetalen voor het toestel. Ook kun je inzien wat je abonnementsprijs per maand is. Om het eerlijk en overzichtelijk te houden, is ook overal een gemiddelde prijs per maand aan gekoppeld. Zo kun je dus ook gemakkelijker met elkaar vergelijken. De beste deals worden gemarkeerd met ‘top deal’. Dat is extra voordelig en een aanbieding je eigenlijk niet kunt laten liggen!

Wil je liever sim only vergelijken? Dat kan ook! Je kiest dan voor een abonnement zonder toestel!