iPhone XS abonnement afsluiten?

Ieder jaar in september brengt Apple weer een aantal iPhones in de markt. Ditmaal heeft Apple de iPhone XS, XS Max en XR aangekondigd. Wilt u graag een iPhone XS abonnement afsluiten? Lees hier over alle specificaties van het toestel!

Twee XS modellen beschikbaar

Er zijn twee XS modellen beschikbaar. U kunt kiezen uit een 5,8-inch schermformaat en een 6,5-inch schermformaat. Laatstgenoemde is de grootste iPhone die Apple ooit heeft uitgebracht. De specificaties van het toestel verschillen verder niet van elkaar. Beide smartphones beschikken over dezelfde camera’s, dezelfde hardware en uiteraard dezelfde software. De accu van het grotere model is wel iets groter.

Super Retina OLED-scherm

Apple heeft ditmaal gekozen voor een prachtig beeldscherm: Super Retina OLED. Met dit nieuwe scherm kunt u de pixels niet meer met het blote oog van elkaar onderscheiden. Bovendien ondersteunt het scherm nu ook HDR10 en Dolby Vision. Daarmee kunt u foto’s en video’s nog scherper bekijken. Het beeldscherm beschikt over 450 pixels per inch en daarmee is de beeldresolutie ontzettend scherp. Op moment van schrijven kunt u geen betere smartphone uitkiezen als het om het beeldscherm gaat.

Hardware

Als u een iPhone XS abonnement afsluiten gaat, bent u er in ieder geval van verzekerd dat u een krachtig toestel in huis haalt. De nieuwe smartphone van Apple beschikt namelijk over de krachtige A12 Bionic chip. Dat maakt dit toestel ontzettend snel, waardoor u dus ook gemakkelijk kunt wisselen tussen zware apps. Een ander pluspunt is dat deze chip ook nog eens bijzonder zuinig is.

Accu

Ook de accu is verbeterd in beide toestellen. Naar verluidt gaat de iPhone XS Max zelfs nog iets langer mee dan de iPhone XS. Wat zeker is, is dat beide toestellen langer meegaan dan de iPhone X. Dat heeft onder andere dus ook met de krachtige chip uit te staan.

Software

Net zoals alle andere iPhones, worden ook deze iPhones geleverd met iOS12. Kiest u voor een iPhone XS abonnement? Dan staat de meest recente software geïnstalleerd op het toestel. In deze nieuwe versie van iOS zijn wederom weer updates doorgevoerd. Het werkt erg prettig en bovendien werkt het razendsnel. De software en hardware zijn wederom weer goed op elkaar afgesteld: precies zoals we ook kunnen verwachten van het Amerikaanse techbedrijf.

Dubbele camera

Als u voor een iPhone XS abonnement kiest, kiest u ook voor een dubbele camera aan de achterzijde. Zowel de XS als de XS Max beschikken namelijk over een dubbele camera aan de achterzijde. Beide camera’s zijn 12 megapixel, waarvan eentje over een wide angle lens beschikt. Daarmee kunt u nog mooiere foto’s maken. Ook is er True Tone-flitser toegevoegd, waardoor er meer licht kan ontstaan. Ook dit zorgt voor betere foto’s.

Als dat nog niet genoeg was, kunt u ook nog eens genieten van handige software. Er is namelijk ook optische beeldstabilisatie aanwezig. Als u de smartphone beweegt, zal deze vooralsnog mooie foto’s maken.

Tot slot kunt u bij uw iPhone XS abonnement genieten van de portretmodus. U kunt deze modus zelf achteraf nog inschakelen. Wilt u nadien uw achtergrond nog wazig maken? Dan kan dat met behulp van de handige camerasoftware van Apple.

Enkele camera aan de voorzijde

Aan de camera heeft Apple relatief weinig verbeterd. De camera is namelijk nog steeds zeven megapixel. Echter is er wel degelijk iets verbeterd aan de voorzijde. Deze camera kan namelijk sneller ontgrendelen. Face ID is namelijk sterk verbeterd. Ook heeft u nu de mogelijkheid om de smartphone schuin te ontgrendelen. Dat is bij de iPhone X niet mogelijk.

Dubbele simkaart is eindelijk mogelijk

Bepaalde Android-smartphones maakte dit in 2012 al mogelijk. In 2018 gaat Apple dan ook eindelijk met haar tijd mee: de dubbele simkaart is namelijk mogelijk. U kunt er een fysieke simkaart in plaatsen en u kunt er een eSIM in ‘plaatsen’. Laatstgenoemde werkt via de provider en stopt u dus niet daadwerkelijk in het toestel. Het is erg modern, maar dat konden we ook wel verwachten van Apple.

Een iPhone XS abonnement afsluiten?

Wilt u graag een iPhone XS abonnement afsluiten? Dat is natuurlijk een ontzettend verstandige keuze! Het nieuwe toestel van Apple is echt prachtig en beschikt over alle moderne features die een smartphone nodig heeft. Bovendien zijn de toestellen van Apple erg veilig en is deze goed te begrijpen door jong en oud. Vergelijken is echter ontzettend belangrijk, want het prijskaartje is ditmaal ook vrij fors. Het instapmodel van 5,8-inch kost namelijk, op moment van schrijven (prijspeil september 2018), maar liefst 1159 euro. Door te vergelijken kunt u ook goed besparen.

iPhone XS abonnement vergelijken

Gelukkig kunt u een iPhone XS abonnement vergelijken via onze website. Dat werkt bijzonder eenvoudig. U kunt namelijk mobiele telefoons vergelijken via ons vergelijkingssysteem. Hier kunt u invullen dat u graag een iPhone XS wilt. Op basis daarvan controleert het systeem welke aanbieder het voordeligste is.

Wilt u nog verder filteren? Dan kan dat ook. U kunt filteren op onder andere aantal belminuten, internetdata en provider. Wilt u liever een los toestel kopen? Dan kan dat ook. Eventueel kunt u dat ook combineren met een sim only abonnement. Daarmee vermijdt u ook dat u een BKR-registratie ontvangt.

Plaats een reactie

17 + acht =