Alles in 1 vergelijken

Goedkoper internetten met vast bellen en tv in één abonnement? Start dan met alles in 1 vergelijken met behulp van Pricewatch.nl. Bij ons kun je de kosten van alles in 1 aanbieders vergelijken op basis van postcode en huisnummer.

Extra voordelig

Als je alles in 1 vergelijken gaat, weet je exact wat je maandelijks kwijt bent aan internet, tv en telefonie. Je maakt namelijk gebruik van een bundelpakket, waarbij je gebruik maakt van verschillende kortingen. Door alles bij dezelfde provider aan te sluiten, kun je ook regelmatig een welkomscadeautje verwachten. De verschillende aanbieders hebben verscheidene pakketten op basis van jouw locatie. Met behulp van de rekentool kun je dan ook gemakkelijk kiezen en de goedkoopste kiezen. Je kunt doorgaans kiezen uit A(v)DSL, glasvezel of kabel.

Overzichtelijke facturatie

Een groot voordeel van een alles in 1 pakket is ook dat je alles op één factuur ontvangt. Er zitten geen addertjes onder het gras en je weet precies wat je iedere maand kwijt bent. In sommige gevallen betaal je nog wel eenmalige aansluitkosten bij een provider. Dat is echter niet altijd zo. Er zijn namelijk ook gratis overstapdiensten.

Veel varianten

Alles in 1 vergelijken doe je niet zomaar. Er is namelijk ontzettend veel variatie in de verschillende pakketten. Vooral op het gebied van televisie kijken heb je veel keuzemogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld nog kiezen voor interactieve televisie of uitzending gemist als extra opties. Zo kun je altijd op ieder moment je favoriete televisieprogramma’s weer terugkijken. Ook kun je verschillende internetsnelheden selecteren in de tool.

Gratis cadeaus!

Regelmatig geven verschillende providers gratis cadeaus weg. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een tablet of een gratis recorder.

Hoe werkt overstappen?

Als je wilt overstappen naar een nieuwe provider, kun je dit gemakkelijk online regelen. De totaalpakketten zijn ontzettend populair geworden, omdat je gewoonweg veel kosten bespaart. Check nog wel even de contractduur bij je huidige provider. Vaak sluit je een abonnement af voor een jaar en dat betekent ook dat je soms een opzegboete moet betalen indien je je contract al van te voren opzegt. Deze termijn kun je vinden op de factuur die je in het begin hebt gekregen van je provider. Verschillende aanbieders bieden bovendien nog een gratis overstapservice, zodat jij altijd het voordeligst uit bent als je kiest voor een nieuwe provider.

Overstapservice

Met een overstapservice kun je gemakkelijk en snel switchen van provider. Vooral de grotere telecom providers bieden deze dienst aan. Je nieuwe aanbieder zal in dit geval zorgen voor de overstap. Zorg daarbij dat je minimaal 30 dagen van te voren een nieuw abonnement afsluit. In dat geval zullen de verschillende abonnementen elkaar niet ‘raken’ en ben je het voordeligste uit.

Jaarlijks overstappen loont!

Als je jaarlijks overstapt, kun je veel geld besparen. Daarom kun je nu alles in 1 vergelijken met behulp van de rekentool op deze pagina. Telecom providers bieden altijd allerlei acties voor nieuwe consumenten, maar bestaande klanten krijgen vrijwel nooit iets extra’s. Jaarlijks overstappen loont daarom altijd. Soms heb je het eerste jaar een flinke korting of krijg je een gratis cadeau. Overstappen is doorgaans gratis.

Liever alleen internet vergelijken? Dat kan ook!